Archives :

 • Vaasan sairaanhoitopiiri

  Vaasan sairaanhoitopiiri

  Hoitoisuusluokitus-ohjelmisto.

  READ MORE
 • Oulun ammattikorkeakoulu

  Oulun ammattikorkeakoulu

  Vilho on virtuaalinen lääkehoidon oppimisjärjestelmä. Järjestelmässä on mukana opiskelumateriaali, tenttiosio, lääkeosaamisen hallinan testaaminen ja lääkkeen jakamisen harjoitteluun tarkoitettu virtuaaliosasto.

  READ MORE
 • FCG

  FCG Konsultointi

  Medictes toimitti FCG:lle uuden selaimessa toimivan sähköisen hyvinvointikertomus-ohjelmiston, joka otettiin käyttöön vuoden 2016 alussa. Uuden hyvinvointikertomuksen käyttöönoton jälkeen useat uudet kunnat ovat ottaneet sen käyttöönsä.

  RAFAELA®-hoitoisuusluokitusjärjestelmä on väline työn suunnitteluun, johtamiseen ja päätöksentekoon. Nykyään käytössä oleva järjestelmän toteutus on Medictesin käsialaa. RAFAELA®-hoitoisuusluokitusjärjestelmää on tutkittu väitöskirjatasolla useasti. Järjestelmän hyödyistä on myös julkaistu monia artikkeleita kotimaisissa ja ulkomaisissa tieteellisissä julkaisuissa.

  READ MORE
 • Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

  Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

  Medictes on auttanut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä kehittämään Esko-potilastietojärjestelmää ja sen osioita jo yli vuosikymmenen ajan. Viimeisimpänä yhteistyön tuloksena on valmistunut päivystyksen käyttämä mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, joka ollaan ottamassa käyttöön myös useissa muissa sairaanhoitopiireissä.

  READ MORE